Who’s

Nathan schreef voor het tijdschrift Religie & Mystiek diverse artikelen waaronder over Jiddu Krishnamurti. En hij schreef een jaar voor het tijdschrift Spiegelbeeld onder de alias: Nathan Moonstar! Ook werd er een artikel geplaatst van Nathan over een opvangcentrum in het Straatjournaal.
Verder kende hij de bekende journalist, schrijver en tv-presentator Sipke van der Land, waar hij dikwijls gesprekken meevoerde achter de coulissen over en voor diverse spirituele bewegingen. Hij vroeg Nathan weleens om bepaald advies. – Osho (Bhagwan) was echter niet zo weg van hem (zacht uitgedrukt)! En omdat hij in Nathan’s ogen niet echt transparant was als evangelist/dominee zei Nathan zijn vriendschap met Sipke vaarwel!

Zijn spirituele ervaringen omvatten o.a. de kundalini, uittredingen, visioenen, en Godrealisatie.
Verder heeft Nathan Wennegers diverse spirituele bewegingen daadwerkelijk nader bestudeerd als een vriend, waaronder: de Oranje-beweging van Osho, Scientology, Hare Krishna, Spiritisme, Theosofie, Krishnamurti,… en nog vele anderen.

Verder heeft Nathan diverse alternatieve opleidingen en cursussen doorlopen:
Facilitatortraining (2000) via Stichting voor Attitudinal Healing.
Stresscounseling (2008) via het instituut Civas.
Certified Practitioner of NLP (2011) bij NLP-AC.
Practitioner of Hypnotherapy (2011) bij NLP-AC.
Mindfulness (2011) via het instituut Evelp.
Mindfulness based cognitive therapy (2013) via het instituut Civas.
Boeddhisme (2021) via NTI.

Door de jaren heen, alleen en samen met Chandra, lezingen, workshops en bijeenkomsten gehouden. En bezochten zij India & Israel!
En zijn zij heden nog steeds actief!

‘Ik vraag geen geld voor mijn contacten met mensen (bezoekers en vrienden). Graag neem ik het voorbeeld hierin naar de Boeddha, de Christus,… en Jiddu Krishnamurti!
Natuurlijk kan men geheel vrijwillig mijn spirituele werk (boodschap) ondersteunen!’

‘Wat anderen zeggen’:

Zijn we niet allemaal belangrijk, zoals regendruppels voor een droge grond in de natuur?
Hier vertel ik mijn spirituele autobiografie, steeds een deel van 10 minuten! Hoeveel het er zullen worden weet ik nu nog niet…