Kundalini Master

Het Verhaal:
Kundalini In de zomer van 1979 op eenentwintig jarige leeftijd explodeerde ik zowat van binnenuit. Een enorme kracht, energie had via mijn ruggengraat eenklaps mijn hoofd bereikt en gevuld. Zo sterk: dat mijn hoofd ervan gonsde! Een en al licht was ik.
Even daarvoor was ik gaan zitten op de rand van mijn  bed, en had me volledig geestelijk als lichamelijk weten te ontspannen. Op dat moment viel de volledige zelfcensuur van me af: werd ik volslagen authentiek. Zoals de bloem bloemt. De bloem (en alles in de natuur) komt volmaakt tot wasdom zonder denken in de vorm van zelfcensuur, van wat wel of niet mag!
Vijf jaar hiervoor had ik me streng gehouden aan allemaal zelfopgelegde leefregels, als een heilige moet ik voor sommige mensen zijn geweest. Een schoolfotograaf – die ik niet kende – had me zo omschreven toen ik bij hem binnen stapte voor een foto.
Op een dag was ik gaan mediteren op wat nu werkelijk authentiek menselijk leven was of moest zijn. Diverse inzichten had ik toen verkregen en kort daarop liet ik alles varen!
Boem!…
Deze explosie van energie was op dat moment een extreme verlichtingservaring voor mij: het begrip ‘kundalini’ kwam pas veel later aanwaaien, als omschrijving!
Nu in juni 2022 vraag ik me af, hoe je zoiets kunt overdragen zonder dat iemand dan een periode van discipline moet beoefenen, ondergaan. En hierin kreeg ik een bepaald inzicht! Deze deel ik thans via YouTube!… ‘Kundalini Master’…

Kundalini Tips:
Wanneer en hoe laten we de innerlijke witte energie stromen, zodat we ons gelukkig(er) zullen voelen?
– Je houding is van groot belang: dat je ontspannen bent en spontaan. Dat je positief bent. Alles is mogelijk, alles kan.
– Daarbij is inzicht, directe kennis, van de kundalini belangrijk. Dat je deze hebt gezien en zijn werk in je hebt zien doen. Dat je wetenschap hebt van de kundalini.
– Het allerbelangrijkste is in mijn ogen: wees jezelf 24/7 gewaar. Keuzeloos gewaarzijn. Kijken naar jezelf zonder enig oordeel. Je eigen geest en lichaam direct gewaarzijn en niet door het leven gaan als een zombie!

Heb je volledig begrip van deze positieve witte energie in jouw lichaam? Die kan stijgen vanaf de ruggengraat omhoog in je hoofd zodat je je gelukkig zult voelen. Heb jij de juiste houding ervoor?

De kundalini energie is een witte (positieve) energie. Als deze opstijgt in je zul je je beter voelen, ja zelfs vrij en gelukkig. Daarbij spelen observatie, inzicht en (levens)houding een belangrijke rol.

Er bestaat een witte energie die zijn weg spontaan zoekt door het lichaam! Deze bewust de ruimte geven zorgt voor een gelukkiger leven.

Ken je deze witte energie, levensenergie, shakti,…?